AD LIBITUM

Uxor formosa et vinum sunt dulcia venena

Have you ever noticed? That I’m not acting as I used to do before, Have you ever wondered why I always keep on coming back for more? what have you done to me? I’ll never be the same I’ll tell you for sure !! You really are my ecstasy, my real life fantasy, Not that I’m complaining, a more beautiful vision I've never seen, if you don’t want to sing, a lifelong impression to fulfill my dream......

Tuesday 3 June 2008

Tube Party // Festa al Metro de Londres





Que devien pensar els turistes a Londres quan es van trobar amb el desmadre a la Circle Line del metro londinenc el passat dissabte al vespre......el meu colega em diu el dilluns sort que no vaig anar a la festa del metro...quin caos!

El nou batlle/alcalde de Londres (Boris Johnson)pren com a primera mesura "impopular" la prohibicio de la consumicio de begudes alcoholiques al metro londinenc ....resposta popular fem una festa al metro l'ultim dia permes dissabte passat 31 maig....la festa va esser organitzada a traves de la pagina del facebook amb una participacio massiva..... i els guiris sense saber de que anava la moguda......Boris is a Wanker....cantava la gent fent la conga a l'estacio de liverpool street...Boris es un "capullo"....lalala.

Monday 2 June 2008

Live and Let Die by Escala



vs Waves of Sound by Yahel
passant d'un extrem a l'altre...